1.500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo bedava.
Verilen siparişler 1-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir.

Yeni üyeliklere özel 25 TL indirim kuponu fırsatı!                                 *İndirim kuponu üyelik tamamlandıktan sonra SMS olarak tarafınıza iletilecektir.

İLKBAHAR YAZ TRENDLERİ

2023-05-25

 


1- AJURLU TRİKOLAR

El işçiliğine övgü, ajurlu parçaların popülerlik kazanmasını sağladı. 70'li yılların el yapımı ajurlu trikolar 2023 yılının İlkbahar/Yaz trendleri arasındaki yerini aldı. Bu senenin ajurlu trikolarla ayrı bir havaya bürüneceği aşikar.     

Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz:  Ajurlu Trikolar

2-ÇİÇEKLİ DESENLER


İlkbahar/Yaz'ı müjdeleyen çiçekler bir mevsim klişesi olsa da 2023 yılında taze bir görünüme kavuşuyor. Çiçek desenli elbiseler, prenses kollar, büzgülü yakalar, İlkbahar/Yaz'a olan aşkı tazeliyor. Çiçek desenli elbiseler bu senenin vazgeçilmezi olacak.

Ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.  Çiçek Desenli Elbiseler

3- KATMANLAR

2023 İlkbahar/Yaz podyumunda yükselen, modernize edilmiş katmanlar anahtar bir stil yaratmak için bayrağı devralıyor, katlı şifon elbiseler bu sene çok konuşulacak. Carmen yaka ile de birleşince şifon elbiselerdeki katmanlara diyecek söz bulunamayacak.

Ürünlerle buradan ulaşabilirsiniz: Çiçekli Carmen Yaka Elbise

4-ÇOKLU CEPLER

Çoklu cepler bu sene İlkbahar/Yaz koleksiyonunun vazgeçilmezleri çok cepli ürünler olacak. Günlük hayatınızda bu trende uyum sağlamak isterseniz beş cepli şortlar, kargo pantolonlar, jeanler, kargo etekler harika bir tercih olacaktır.